top of page

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een schilderij in opdracht laten maken?

Leuk dat je het vraagt! Neem contact op via het contactformulier en dan kunnen we dit bespreken.

Hoe lang duurt het om een kunstwerk op maat te maken?

Afhankelijk van de grootte, het medium (verf, houtskool) en de complexiteit van het stuk, duurt dit tussen de 2-8 weken. We kunnen dit bespreken als we het over uw commissie hebben. Houd rekening met een paar dagen extra voor vernissen en inlijsten.

Kan mijn werk ook ingeluijst worden?

Alle kunstwerken die op deze site te koop zijn, zijn momenteel niet ingelijst, tenzij anders aangegeven. Ik kan de kunstwerken na je aankoop rechtstreeks naar een externe lijstenmaker sturen. Als dat iets is waarin u geïnteresseerd bent, neemt u dan a.u.b. eerst contact met mij op zodat ik de kosten van inlijsting in de aankoop kan opnemen.

Hoe kan ik betalen?

Bij betaling ontvangt u een betalingsbewijs en gaan wij aan de slag om uw nieuwe kunstwerk klaar te maken voor verzending.

Als u in termijnen wilt betalen, dan kunnen we dat bespreken. Vul dan het contactformulier in onder Contact in de menubalk.

Hoe wordt mijn nieuwe kunstwerk verzonden?

Zodra de betaling is ontvangen, neem ik contact met u op over uw verzending en stuur ik het kunstwerk zo snel mogelijk toe. Alle kunstwerken worden verzonden met track & trace service.

Tijdens lockdown-beperkingen kunnen de verzenddagen variëren. Verzending binnen Europa kan tot drie weken duren. 

Verzendkosten voor internationale kopers worden automatisch berekend bij het afrekenen zodra je het land van verzending hebt ingevoerd. Ik zal na uw aankoop ook contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen van een verwachte leverdatum, maar ik kan niet dag-specifiek zijn met internationale zendingen, maar de rederij zou contact met u moeten opnemen om u op de hoogte te houden van de voortgang. Houd er rekening mee dat aanvullende invoerbelastingen en -heffingen ook van toepassing kunnen zijn op buitenlandse kopers. Het kan tot vier weken duren voordat kunstwerken die zijn gekocht door buitenlandse kopers, aankomen, afhankelijk van hun eindbestemming.

 

Kan ik mijn kunstwerk ook op komen halen in Den Haag?

Klanten in Nederland kunnen hun kunstwerk(en) ook gratis kunnen ophalen bij mijn studio in Den Haag. U kunt bij het afrekenen gewoon op "kunstwerken verzamelen" klikken en mij een e-mail sturen om een tijd af te spreken.

Hoe zit het met verzendingen naar buiten Nederland?

Voor internationale kopers kunnen invoerrechten van toepassing zijn bij binnenkomst van het kunstwerk in uw eigen land. Alle invoerrechten zijn een meerprijs. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor de correcte invoer van kunstwerken die op het platform zijn gekocht - het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat kunstwerken legaal in hun eigen land worden geïmporteerd en dat de juiste rechten worden betaald.

 
Waar kan ik het winkelbeleid vinden?

U kunt het winkelbeleid hier lezen: Algemene Voorwaarden

Voor andere vragen die hierboven niet zijn behandeld, kunt u contact met ons opnemen.
 

bottom of page